Petikan Hadis Minggu Ini: KEIKHLASAN DALAM BERAGAMA

Daripada Tamim al-Dari r.a, Nabi Muhamad S.A.W. bersabda: "Agama adalah nasihat" Kami bertanya: "Terhadap siapa?" Baginda menjawab: "Terhadap Allah, KitabNya, RasulNya, pemimpin-pemimpin dan kaum Muslimin umumnya."

~Riwayat Muslim~


Mentera Semerah Padi

Sunday, April 05, 2009

TAHNIAH DATUK HJ FAIZAL ABDULLAHPERGERAKAN PEMUDA MERU PERDANA MENGUCAPKAN TAHNIAH KEPADA, YANG BERBAHAGIA DATUK HJ FAIZAL HJ ABDULLAH, TIMBALAN KETUA UMNO BAHAGIAN KAPAR DIATAS PENGANUGERAHAN DARJAH KEBESARAN JIWA MAHKOTA KELANTAN YANG MEMBAWA GELARAN DATUK OLEH DYMM SULTAN KELANTAN SEMPENA HARI KEPUTERAAN TUANKU.
KAMI SEBAGAI WARGA KAPAR AMAT RASA BERBANGGA DENGAN PENCAPAIAN YANG DITERIMA OLEH DATUK. SEMOGA DENGAN INI DAPAT MEMBERI LEBIH DORONGAN KEPADA DATUK DALAM MENERUSKAN AGENDA MEMBELA AGAMA,BANGSA DAN NEGARA SEHINGGA KE TAHAP YANG LEBIH BAIK LAGI.
KAMI MENDOAKAN SEMOGA DATUK DIBERIKAN KESIHATAN DAN KEBAHAGIAAN DALAM MENERAJUI BAHAGIAN KAPAR INI AGAR TERUS LEBIH BAIK DAN MAJU.

4 comments:

 1. Salam Perjuangan Sahabat,

  Kami dari UMNO Cawangan Gombak Selatan berasa bangga di atas perjuangan Pemuda UMNO Meru Perdana dalam memberikan info2 dan isu2 politik tanahair dari UMNO khasnya melalui blog.

  Kami juga berharap agar kita dapat bekerjasama dan berkongsi pendapat dengan lebih baik selepas ini mengenai pengendalian blog.

  Ketua UMNO Cawangan Gombak Selatan, En Abd. Razak Muhamad mengucapkan Salam Perjuangan khas buat anda.

  Sila layari laman blog kami www.umnogombakselatan.blogspot.com dan komen2 dan pendapat dari anda amat dialu2kan.

  Sekian,

  HIDUP UMNO. HIDUP BN...

  Ikhlas dari,
  Shamsury Mohd Salleh
  Ketua Penerangan UMNO merangkap blogger
  UMNO CAWANGAN GOMBAK SELATAN
  BAHAGIAN WANGSA MAJU

  ps : Blog anda dalam senarai link blog kami.

  ReplyDelete
 2. fuck this shi-yat.

  ReplyDelete
 3. Perompak & Pennyangak tax payer money

  ReplyDelete
 4. Kamu semua ini percaya ke ada neraka dan syurga, ada hari pembalasan ada akhirat. Jika akmu percaya terjawabke kalau ditanya mana kamu dapat duit berjuta juta tu. Tangan kamu akan berkata aku tipu rakyat malaysia kerana orang umno semua buat begitu. Kamu akan bertkata tuhan akau adalah DUIT dan UMNO. UMNO lah bagi aku rezeki dan kemewahan. Sebab tu UMNO tuhan aku.

  ReplyDelete